Olyan csúnyán összekapott két szomszéd, hogy még a TEK is kivonult

2023.08.18. 21:12
Két szomszédhoz riasztották a Terrorelhárítási Központ kommandósait, akik állig felfegyverkezve, golyóálló mellénybe öltözve érkeztek ki a Visegrádi utcába. A problémát az okozta, hogy a két vitatkozó fél egyike bezárkózott a lakásába és késsel fenyegetőzött. A középkorú férfi lakásának ajtaját végül betörték, őt magát pedig kórházba vitték.

Azt lehetett gondolni, hogy egy komoly fegyveres bűncselekmény történt, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a 24.hu-t, hogy csak két szomszéd veszett össze az egyik társasházban, a perpatvarban egyikük hámsérüléseket szenvedett.

A Visegrádi utcába óriási erőkkel, páncélozott járművekkel vonult ki a Terrorelhárítási Központ. A kommandósokat azért hívták ki, mert a másik szomszéd, egy középkorú férfi bezárkózott a lakásába, és késsel fenyegetőzött.

A rendőrök úgy látták, a TEK kihívása a legbiztonságosabb módszer, akik betörték a lakás ajtaját, majd bevitték a kórházba a férfit. Az intézkedés idejére az útszakaszt lezárták, golyóálló mellénybe öltözött, állig felfegyverkezett kommandósok lepték el a környéket.