Baleset történt Monornál, lezárták az M4-es autópályát

2023.08.19. 12:15
Szombat délelőtt történt baleset az M4-es autópályán Monornál. Két személygépkocsi ütközött össze, a Budapest felé vezető oldalon, az egyik jármű motorterénél tűz is keletkezett. Az érintett útszakaszt lezárták, a mentők már a helyszínen vannak.

Monor térségében két személyautó ütközött össze az M4-es autóúton Budapest felé.

A 36-os kilométernél történt a baleset, az utat teljes szélességben lezárták. 

Az egyik jármű motorterénél tűz keletkezett, amit sikeresen eloltottak a monori tűzoltók, majd áramtalanították mindkét autót. Az Útinform szerint, aki teheti kerüljön a 41-es jelű Monor és a 35-ös jelű Péteri csomópontok között, Monor irányába. A sofőrök és esetleges utasaik állapotáról, még nem érkezett információ.

Több másik helyen is lassul a forgalom balesetek miatt 

Az Útinform arra is figyelmeztetett még, hogy 

  • Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Újhartyán térségében baleset történt. A 46-os km-nél forgalomkorlátozásra és 5 km-es torlódásra készüljenek!
  • Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M51-es autóút csomópontjánál két személyautó ütközött össze. A 23-es km-nél a külső sávot lezárták.
  • A 88-as főúton, Sárvár és Vát között három személyautó karambolozott. A 7-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.
  • A 354-es főúton, Hajdúhadház térségében egy kisbusz és egy személyautó karambolozott. A 15-ös km-nél az utat teljes szélességében lezárták. A Bocskaikert felé terelik a járműveket.
  • A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 7 km-t.
  • Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán, a 123-as és a 129-es km között átépítették  a terelést, a forgalom Hegyeshalom felé a külső és a leállósávon halad, Budapest irányába az ellenkező oldal belső sávja és a leálló sáv járható.
  • Az M6-os autópályán Pécs felé, Dunaújváros közelében, a 73-as és a 75-ös km között aszfaltoznak. A munkavégzés kapcsán, a 75-ös km-nél lévő M8-as autópálya csomópontban nem lehet le és felhajtani. Kerülni, a 6-os főúton keresztül az M6-os autópálya felé, a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum, valamint a 83-as km-nél, a Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport