Orbán Viktor: Akit a fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia

2023.08.20. 20:42
Megszokottá vált az utóbbi időben, hogy a miniszterelnök a TikTok-oldalán rövid kérdésekre ad válaszokat. Ezúttal a katonaéveiről kérdezhették követői, néhány válaszából pedig meglepő dolgok derültek ki.

Orbán Viktor miniszterelnök újabb kérdéseket kapott TikTokon. Az első mindjárt az volt, hogy pucolt-e krumplit a katonaságnál. 

Ha csak krumplit pucoltam volna…

– felelte a kormányfő, válaszából azonban nem derült ki, mi mást pucolt még, illetve milyen egyéb feladatokat kapott.

A videóból továbbá az is kiderült, hogy Orbán Zalaegerszegen volt katona, egy évet egyetem előtt, majd fél évet utána. A következő kérdés arra vonatkozott, hogy mi volt a legalja feladat, amit megcsináltattak vele. Meglepő válasszal állt elő:

Mindent. Akit a fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia, mert kivezénylik, nadrágszíj nélkül. És az embert azt megcsinálja

– vallotta be a miniszterelnök. 

Arra a kérdésre, hogy a priccsen alvás teszi-e az embert, Orbán Viktor azt felelte: „Igen, anélkül nehéz férfivá válni. A fogdán priccs van, két bakra kell föltenni. Adnak egy pokrócot is, hogyha jószívű az őrség, és akkor azon a priccsen kihúzhatod az éjszakát. Férfivá teszi az embert, nem fáj tőle az ember dereka”.

Végezetül elárulta, hogy legjobb katonatársának Limbót tartja, valamint azt is, hogy volt szimatszatyra. 

@viktor_a_tiktokon Katonadolog #orbánviktor #miniszterelnök #katona #sereg #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending ♬ A Warrior - Lux-Inspira