18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A szerencsének köszönhető, hogy sikerült igazolni a tiszanánási gyilkos kilétét

2023.08.24. 14:58
Durva részletek derültek ki a tiszanánási gyilkosság ügyében. A halálos késelés áldozatának édesanyja úgy nyilatkozott, az elkövető majdnem megúszta a börtönt, azonban egy ismeretlen jótevőnek köszönhetően bizonyítani tudja a tettes kilétét.

Mint arról az Index is írt, egy 54 éves férfi késsel támadt rá szombaton egy 18 éves fiúra Tiszanánán. A fiatal a helyszínen belehalt a sérüléseibe, két másik férfit pedig sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Bors az áldozat édesanyjától több részletet is megtudott a tragédiáról. Az anya elmondása szerint szombat délelőtt egy körülbelül 15 fős, felfegyverkezett banda rohant be az udvarukba, akik körülvették az asszonyt és fiát, majd egyikük kést rántott, és a fiúba döfte azt.

A 18 éves fiatal édesanyja karjaiban halt meg, gyilkosa pedig a nő szemébe nézett, mielőtt megölte a gyerekét. 

Nem a gyilkost tartóztatták le

A Bors azt is megtudta a családtól, hogy habár az áldozat édesanyja, valamint egy szemtanú is elmondta a rendőröknek, hogy ki a tettes, 

végül nem a gyilkos került előzetes letartóztatásba.

„Az az ember, akit letartóztattak, ott sem volt a támadáskor. Az az ember beteg, mi úgy tudjuk, hogy már csak hónapjai vannak hátra, ezért elvitették vele ezt a balhét” – mondta a fiú anyja, Hajnalka.

Előkerült a döntő bizonyíték

Az áldozat édesanyja elmondta, tehetetlennek érezte magát, amiért nem tudja bizonyítani, hogy ki ölte meg a fiát. Végül egy ismeretlen jóakarója segített neki.

Egy ál-Facebook-profilról kaptunk éjjel egy felvételt. Valaki az utcáról, egy kocsiból vette fel, hogy mi történt. Látszik a felvételen, hogy ki szúrta le a fiam, a kés villanása is látszik rajta. Nem tudjuk, hogy ki küldte el, annyit írt, hogy reméli, hogy tud nekünk segíteni ezzel a videóval

– mondta az anya, aki a felvétel birtokában azonnal értesítette a rendőrséget.