Szatír zaklatja a siófokiakat

2023.08.28. 11:22
Siófokon késő esténként egy magamutogató férfi zaklatja a járókelőket.

A közösségi felületeken kezdett el terjedni az a hír, hogy egy, az arcát kendővel eltakaró férfi zaklatja a járókelőket Siófokon – írja a Somogy vármegyei hírportál.

Egy bejelentés szerint a férfi az Ezüstpart környékén sétált, ahol angolul próbált rávenni egy járókelőt, hogy nézze őt.

Egy olyan beszámoló is megjelent az interneten, hogy a zaklató férfi a hídon biciklizett szembe valakivel, és amikor mellé ért, lelassított, és félrehúzta a nadrágját.

A hírportál megkeresésére Vajda Eszter, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy kaptak egy bejelentést egy magamutogató férfiról az Ezüstpart környékén, viszont mire kiértek a járőrök, addigra a férfi eltűnt.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.