Elesett az M1-es, már csaknem tíz kilométeres a torlódás

2023.09.02. 10:13
Balesetekkel indult a hétvége az autópályákon. Egyebek mellett az M1-es, az M0-s és az M3-as autóúton is torlódik a kocsi- és a kamionsor. A M1-es autópályán ráadásul már nyolc kilométeres a torlódás.

Az M0-s autópálya M1-es felé vezető déli szektorában a 12-es és 11-es kilométerek között két sávot elkerítettek munkálatok miatt, így csak egyetlen sáv járható, ami miatt 8 kilométeres kocsisor torlódott fel. 

Az M1-es  autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a 89-es kilométernél még kora reggel árokba hajtott egy teherautó, valamint kicsivel később egy kamion és egy személyautó is összeütközött. Emiatt a forgalmat megállították, és egy – szintén – 8 kilométeres torlódás alakult ki az autóúton. Kerülésre a 101-es kilométernél van lehetőség, a nagyszentjánosi csomópontnál.

Az M3-as autóúton a főváros felé vezető oldalon, Emrőd térségében aszfaltozás van folyamatban, így négy sávból csak a belső sáv járható, ami hatalmas torlódást eredményezett az M30-as és az M3-as csomópontján – írja összesítőjében az Útinform.

Két baleset miatt beállt az M7-es is

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, előbb a sztráda 48-as kilométerénél két személygépkocsi ütközött össze, majd a lassuló forgalomban további három jármű.

A helyszínelés és a műszaki mentés megkezdődött, jelenleg – rendőri irányítás mellett – a külső sávon halad a forgalom.

Az Útinform tájékoztatása szerint a torlódás 2 kilométeres.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport