Digisek figyelem: egy ideig nem lesz internet és kábeltévé több városban

2023.09.02. 07:41
A DIGI szolgáltató több településen, illetve több napon át karbantartások miatt elérhetetlenné teszi internet- és kábeltévé-szolgáltatásait szeptemberben. Többek között Ceglédet, Hajdúszoboszlót, Siófokot illetve a főváros egyes részeit érinti majd a kellemetlenség.

Szeptember 5-én kedden éjféltől hajnali hat óráig karbantartási és fejlesztési munkálatok miatt kiesések lesznek tapasztalhatók a kábeltévé-szolgáltatásban. Előfordulhat, hogy a beltéri egység vagy a tévékészülék újrahangolására lesz szükség a kieséseket követően, mivel nem biztos, hogy az eszközök maguktól lefrissülnek. 

A szeptember eleji probléma Hajdúszoboszló, Nádudvar, Püspökladány, Báránd, Kaba, Cegléd és Nagykapor településeken fordulhat elő.

Szeptember 13-án szerdán Siófokon és Siófok-Kilitin, szintén éjféltől hajnali hatig léphet fel kiesés a szolgáltatásokkal kapcsolatban. 

Szeptember 27-én szerdán a fővárost is elérik a szolgáltató kiesései a karbantartási munkálatok miatt. Ezen a napon Budapest IX. kerületében a kábeltévé-, az internet- és a telefonszolgáltatásokban is tapasztalható lesz kiesés éjfél és hajnali hat óra között. 

Részletesebb leírásokért érdemes ellátogatni a DIGI honlapjára, hogy a karbantartásokról pontosabb információkat kaphassanak.