18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felgyújtotta magát egy nő Pécsett

2023.09.04. 11:58
Vasárnap a kora esti órákban gyújtotta fel magát egy nő Pécsett, a Kodály Központ mögötti parkolónál. Az áldozathoz rendőr, tűzoltó és két mentő is kiérkezett. Súlyos égési sérüléseket szenvedhetett, de állapotáról nincsenek biztos információk.

Egy nő érkezett a Kodály Központhoz közeli áruház felől, és a parkolóba érve vélhetően gyúlékony anyagot locsolt magára, meggyújtotta, majd percekig égett. Az áldozatról semmilyen részletes információ nem derült ki, valamint az indítékára sem derült fény – írta a bama.hu.

A rendőrség, a tűzoltók és két mentőautó is a helyszínre érkezett, a mentők sokáig küzdöttek a nő életéért, de jelenlegi állapotáról ellentmondásos információkat közöltek a megyei lappal. A tett helyszínét még vasárnap késő este is elkerítve hagyták,

ahol megégett ruhadarabokat, egy rózsaszín öngyújtót, vérnyomokat és az oltás nyomait lehetett látni.

A Pécsi Rendőrkapitányság a következőképpen nyilatkozott az esetről:

Tájékoztatjuk, hogy az eset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában további tájékoztatást nem áll módunkban adni

– írták.