Paul Rudd és Jenna Ortega a Balatonnál ebédelt

2023.09.10. 10:30
A Balatonnál lazított Paul Rudd és Jenna Ortega. A híres színészek egy helyi étteremben álltak meg pihenőre, miután feltehetően a Balaton környékén biciklizgettek. A páros a Death of a Unicorn forgatása miatt van Magyarországon, amelyben Paul Rudd alakítja Jenna Ortega édesapját.

Balatonbogláron kapták lencsevégre Paul Rudd és Jenna Ortega hollywoodi színészeket, amint egy helyi étteremben várják a rendelésüket. Paul Rudd többek között A Hangya című filmből ismert, míg Jenna Ortega a Wednesday című sorozatból lehet sokaknak ismerős.

A hírességek feltehetően biciklivel néztek körül a Balatonnál, ugyanis az étterem egyik dolgozója a kerékpárok mellett készített szelfit Ortegával.

Wednesday és Paul Rudd a Pavilonban ma! Te jó ég, micsoda megtiszteltetés!

– írta a Pavilon étterem Facebook-oldalán. A Paul Ruddról készült képhez azt írták: 

Hangya a Pavilonban!

A színészek több balatoni településen is felbukkantak a napokban, de Budapesten is előszeretettel flangálnak. Jenna Ortega nemrég például egy fővárosi üzletben tűnt fel. Az ifjú színésznő a Hajós utcában található LoveChild Vintage-ben vásárolgatott.

Ma teljesen filmrajongó hangulatba kerültünk a boltban! Jenna Ortega, élvezd a gyönyörű városunkat, és köszönjük a képet!

– olvasható a bolt posztjában.