Kábítószer birtoklásával gyanúsítják Béres Anettet és Sáfrány Emesét

2023.09.11. 17:53
Béres Anett 2022 nyarán életveszélyes állapotba került, miután egy spirituális teaszeánszon vett részt. A főzet olyan látomásokat okozott nála, hogy azt érezte, menekülnie kell, így az erdőbe szaladt, ahol baleset érte. Az ügyben akkor nyomozás indult, most újabb fejlemények derültek ki.

2022 júliusában Béres Anettet, a Való Világ egykori szereplőjét életveszélyes állapotban találták meg Siklós környékén. Kiderült, hogy egy úgynevezett teaszeánszon vett részt, ahol hallucinációkat is okozó főzetet ivott, aminek hatására pánikba esett, berohant az erdőbe, ahol súlyosan megsebesült. Arra is fény derült, hogy Béres Anett Sáfrány Emesével együtt vett részt a szeánszon.

A Naphire.hu szerint Béres Anettet és Sárfány Emesét kábítószer birtoklásával gyanúsították meg. A lap megkereste a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is az ügyben.

Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszakban újabb gyanúsítások történtek, a rendőrök egy 35 éves és egy 42 éves budapesti nőt hallgattak ki kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor

– nyilatkozta a rendőrség.