Gattyán György pártjának a híroldalán tért vissza a pornóbotrányba keveredett újságíró

2023.09.11. 10:19
A Frisshirek.hu egyik online műsorában tűnt fel Perjés Zoltán, aki a róla készült intim fotók napvilágra kerülése után lett kegyvesztett az akkori Jobbik online televíziójánál. A frisshirek.hu-t egy Gattyán György által alapított cég vásárolta fel nemrég, az úgynevezett A Legnagyobb Hírek Kft.

Gattyán György, – aki 2022-ben még a digitalizációval kampányolt, de nemrég internetes csalás áldozatává vált – néhány hónapja vásárolt egy hírportált, a frisshirek.hu-t. A lapnál a kiadásért Huszár Viktor felel, aki a Megoldás Mozgalom elnöke is egyben. Azonban a Megoldás Mozgalom nem a párt lapjaként tartja számon az oldalt.

A hírportál YouTube-csatornáján látható a Kultpolis című műsor is, aminek műsorvezetője Czutor Zoltán, valamint Zimon András. Ez a műsor a leírás szerint egy „kéthetente látható kulturális zuhanyhíradó”.

műsor első vendége Nagy Ervin színész volt, míg a második nem más, mint Perjés Zoltán, aki korábban a Hír TV-ben, valamint a Jobbik saját televíziójában is dolgozott,

EGÉSZEN ADDIG, AMÍG NEM OSZTOTT MEG RÓLA PORNÓS KÉPEKET A KORMÁNYMÉDIA.

Ezt követően háttérbe szorult, de most a műsorban beszélt az ország jelenlegi helyzetéről, valamint arról, hogy mit csinál mostanában a korábban még DJ-ként is dolgozó vendég.

Nemrég kissé felborzolta a kedélyeket a Megoldás Mozgalom, amikor a tanárokkal szolidarító autós felvonulást tartott mintegy száz aktivista. Azonban a szolidarítók használt és bérelt luxusautókkal jelentek meg Budapest forgalmas csomópontjain.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport