Halálos baleset történt az M5-ös autópályán, több kilométeres a torlódás

2023.09.13. 11:35
Egy teherautó és egy kisteherautó ütközött az M5-ös autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Ócsa térségében, a Budapest felé vezető irányban, a 28-as kilométernél pedig három személyautó ütközött össze. Az egyik balesetben meghalt egy 42 éves férfi.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Ócsa térségében két baleset is történt. A 28-as kilométernél három személyautó ütközött össze, a 30-as kilométernél pedig a torlódásban egy teherautó és egy kisteherautó ment egymásnak – írja az Útinform

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy az egyik balesetben egy 42 éves bolgár sofőr megsérült, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik. A torlódás meghaladta a 6 kilométert.

A fővárosi és a dabasi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen. Aki teheti, az 5-ös főúton kerülhet.