Orbán Viktor elárulta, melyik dalt hallgatta a legtöbbször

2023.09.17. 06:13
A kormány tagjait izzasztó kérdés elé állították, ugyanis meg kellett nevezniük azt a dalt, amelyiket a legtöbbször hallották már életükben. Nem meglepő módon a legtöbb esetben régi klasszikusok hangzottak el.

Orbán Viktor TikTok-csatornáján megjelent videóban arról kérdezték a kormány tagjait, melyik dalt hallgatták meg legtöbbször, a kérdést pedig a Google-fordító hangjával olvastatták fel. A sort a miniszterelnök nyitotta meg, aki egyből rávágta, hogy

az Omega Gyöngyhajú lány című slágerét hallotta legtöbbször, utána azonban korrigált, és a Valahol egy lány című számra módosította válaszát.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ez egy olyan nehéz kérdés volt, amire nem is tudott válaszolni, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig egy Spice Girls-dalra tippelt, nevezetesen a  Wannabe -re, mert ezt kamaszkorában sokat hallgatta. Megjegyezte azt is, hogy mostanában egy Taylor Swift-koncertnek örülne, ha valóban ellátogatna a magyar fővárosba.

Varga Mihály pénzügyminiszter stílszerűen a Kétforintos dalt mondta, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternél pedig az R.E.M. együttes zenéi pörögtek. Csák János kulturális és innovációs miniszter kedvence az Erdő, erdő című szám, Nagy István agrárminiszternek pedig a Hungária Micsoda buli című slágere.

@viktor_a_tiktokon Neked mi a dallamtapadásod? #OrbánViktor #miniszterelnök #kormány #PintérSándor #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending #Usher #Edda #Omega #IsmerősArcok #LGT #Micimackó #Hungária ♬ Music Instrument - Gerhard Siagian