Megszólalt Kozma Zsuzsa fia, nem szelfizés közben halt meg édesanyja

2023.09.28. 06:59
Kozma Zsuzsa a magyar fitneszvilág egyik közkedvelt alakja volt. 53 évesen halt meg jordániai nyaralásán, amikor megcsúszott egy sziklán és lezuhant. A tragédiáról először testvéreit értesítették a helyi hatóságok, gyermekei csak órákkal később értesültek a történtekről.

Mint írtuk, hétfőn halt meg Kozma Zsuzsa, a magyar fitneszvilág egyik meghatározó alakja. Azonban a hír, hogy a fatális baleset szelfikészítés közben történt meg, tévesnek bizonyul, ugyanis fia elmondta az RTL Híradónak, édesanyja éppen egy tájképet készített, mikor megcsúszott egy sziklán és a mélybe zuhant. 

Az 53 éves trénernek a sport és a mozgás volt a mindene, fia elmondása szerint ellenezte az alkoholt, a dohányzást és gyógyszerellenes is volt. Évtizedek óta tartott edzéseket a kisgyermekektől egészen a legidősebbekig mindenkinek, illetve ő dolgozta ki a Fittmóka edzést is.

Az egész világot meg akarta váltani, hogy egészséges legyen mindenki. 104 éves bácsit is tornáztatott, ezért volt Magyarországon ismert, mert mindenkit meg tudott mozgatni. Ő tiszta szívből csinálta az egészet

– nyilatkozta fia, Vitos Norbert Elemér.

A fitneszedző másik szenvedélye a túrázás volt, ebből a célból érkezett Jordániába is, ahol egy túracsoportot kísért. Fia elmondása szerint sátorban aludtak, a tragédia reggelén meditált az egyik sziklán, majd mikor visszaindult volna a csoporthoz, megcsúszott és lezuhant. A 20 fős hegymászócsoportból többen is állították, hogy hallották Kozma Zsuzsa sikítását.

Fia elárulta azt is,

tájat fotózott. Ebből a tájfotózásból szelfizés lett, mert ugye ezt sokkal jobban fel lehet kapni a médiának.

A nő 20 métert zuhant a sziklás terepen, hozzátartozói egyelőre próbálják élni tovább az életüket mindamellett, hogy intézik Kozma Zsuzsa hazaszállíttatását. Gyermekei számára felfoghatatlan, hogy ilyen váratlanul veszítették el édesanyjukat.