Szerda estétől sávzárás lesz az M0-s autóúton

2023.10.10. 10:23
Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb szakaszos sávzárás várható szerda estétől az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

Várhatóan egy héten át egy sávra szűkül a forgalom az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán, az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon.

A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és az onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is igénybe vehető a torlódások enyhítésére – írta az MTI.

A társaság felhívta a figyelmet, hogy a korlátozás miatt várható jelentős menetidő-növekedés elkerülésére javasolt alternatív útvonalak és a kötött pályás tömegközlekedés használata.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu oldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk az útvonaltervezéshez.