Életveszélyes helyzetekkel indult az október az utakon

2023.10.16. 08:46
Izgalmasan kezdődött az október az utakon, ugyanis két életveszélyes helyzetet is rögzítettek a felháborodott sofőrök. Szerencsére meg tudták előzni a tragédiát, de sofőrtársaik figyelmetlenségéről nem beszéltek szűk szavúan.

Két sofőr balesetveszélyt idéző forgalmi szituációt teremtett, amit a mögöttük haladó autósok videófelvételen rögzítettek. Egyikük Ferihegy irányából haladt Budapest felé a gyorsforgalmi úton, másikuk az M1-es autóúton ment, szintén a Budapest felé vezető oldalon.

Előbbi október 9-én reggel történt, amikor a gondatlan sofőr elhagyta a Kőbánya-Kispest Terminált, gondolt egyet és egy óriási fékezést követően megfordult a gyorsforgalmi úton. 

A mögöttem lévő Toyota azért nem rohant belém, mert kirántotta az utolsó pillanatban, így mellettem a szembejövő sávban meg tudott állni ütközés nélkül. A szemből jövő taxisnak pedig ki kellett térni a jobbra kanyarodó sávba, hogy ne ütközzön a Toyotával

– fogalmazott az esetet rögzítő sofőr a Budapesti Autósoknak.

Alig pár nappal később, október 14-én reggel 7 óra körül az M1-es autóút Budapest felé vezető szakaszán történt a következő sokkoló eset, amikor is egy Suzukit vezető autós „látszólag kétségbeesett és lefagyott az autópálya kétfelé terelésének láttán”.

Szerencsénkre mögöttünk is meg tudtak még állni...

– mondta a kamerázó sofőr.