Péntektől ismét nagy lesz a káosz Budapesten

2023.10.19. 19:37
Rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani több budapesti kerületben október 20. és 23. között – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Pénteken 12 órától hétfőn 14 óráig zárva lesz a VI. kerületben az Andrássy út páros számozású szervizútja a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, illetve a Csengery utca az Aradi utca és az Andrássy út között.

Vasárnap 12 órától 20 óráig a XI. kerületben zárva lesz a Műegyetem rakpart a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között. Hasonló korlátozás lesz vasárnap 15 órától 20 óráig a II. kerületben, a Bem tér teljes területén.

Hétfőn, október 23-án 8 órától 24 óráig zárva lesz a XI. kerületben a Műegyetem rakpart a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között.

A rendőrség tájékoztatása szerint szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 16 órától 18 óráig a XI., az I. és II. a kerületet érintően a Műegyetem rakpart – Szent Gellért rakpart  Döbrentei tér  Várkert rakpart  Ybl Miklós tér  Lánchíd utca  Clark Ádám tér – Fő utca  Jégverem utca Bem rakpart  Bem tér útvonalat.

Október 22-én 17 órától 18 óráig a VIII. kerületben a Múzeum utca  Múzeum körút (Astoria irányú forgalmi sávok)  Kálvin tér  Üllői út (szélső forgalmi sáv)  Corvin köz útvonalat. Október 23-án 0 órától 24 óráig az Andrássy út főpályáját az Oktogon és az Eötvös utca között, 17 órától 21 óráig pedig az Oktogon és az Izabella utca között.

Október 23-án, hétfőn 17 óra 20 perctől 18 óra 20 percig a VI. és XIV. kerületben zárva lesz a Dózsa György út – Szondi utca  Rippl Rónai utca  Podmanicky utca  Munkácsy Mihály utca  Andrássy út  Oktogon útvonal.



  • Hírek
  • Hírek