Feljelentették Pintér Tibort, mert fizetés nélkül lépett le egy benzinkútról

2023.10.31. 17:32
Pintér Tibor színész vasárnap este egy XVII. kerületi benzinkútról figyelmetlenség miatt fizetés nélkül távozott. A benzinkút vezetője feljelentést tett, majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított lopás gyanúja miatt, de miután az okozott kár megtérült, a feljelentést visszavonták.

Figyelmetlensége miatt majdnem bajba került Pintér Tibor színész, ugyanis vasárnap este, miután megtankolta az autóját egy fővárosi benzinkútnál, elfelejtett fizetni, és elhajtott a helyszínről.

A kút tulajdonosa feljelentést tett, és a rendőrség lopás megalapozott gyanújával szabálysértési eljárást indított.

Korábban egy szemtanú az üggyel kapcsolatban nyilatkozott a Borsnak. Elmondta, hogy a rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel az esetről, és a kamerafelvételeket is megnézték. Hozzátette, hogy feltehetőleg véletlenül hajthatott el a színész.

Amolyan black outja lehetett, vagyis simán csak figyelmetlen volt, mert telefonált, miközben tankolt. Velem is esett már meg hasonló

– mondta a szemtanú.

Azóta Pintér Tibor is nyilatkozott a történekről. Elmondta, hogy valóban véletlenül távozott fizetés nélkül, mert nagyon belemerült a telefonálásba.

Valóban én léptem le fizetés nélkül a benzinkútról. De csak figyelmetlen voltam, mert éppen telefonáltam, és bevallom, robotpilótára kapcsoltam a tankolás alatt. Természetesen, amint értesültem a hibámról, azonnal átutaltam az összeget, és a feljelentést is visszavonták

– mondta a színész a Blikk szerint.