Ha szakmaszerzésen gondolkodik, van egy jó hírünk

2023.11.06. 15:16
A PERFEKT Vizsgaközpont Nonprofit Kft. létrejötte és akkreditálása alkalmából tartottak ünnepséget november 2-án.

Sárkány Réka, a Perfekt Nonprofit Vizsgaközpont Kft. ügyvezetője elmondta november 2-án azt ünnepelték, hogy sok munkával létrehoztak egy olyan új, független intézményt, amely célkitűzése, hogy országos lefedettséggel, korrekt, szakmailag felkészült kollégák bevonásával a jogszabályi előírásoknak maradéktalanul eleget téve jó hírnevű, szakmaiságáról híres vizsgaközponttá nője ki magát.

A vállalkozás legfontosabb missziója a pártatlan és szakmaiságon alapuló vizsgáztatás, az értékteremtés és a folyamatos fejlődés, növekedés.

A vizsgaközpont első körben a Nemzeti Akkreditáló Hatósághoz 6 KEOR (Képzési területek Egységes Osztályozási Rendszere) tekintetében nyújtott be akkreditációs kérelmet, amely KEOR-okban a következő szakmák találhatók a teljesség igénye nélkül: Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző, Kazánkezelő (max.12 t/h), Kazángépész (12 t/h felett), Ipari olaj- és gáztüzelő berendezés kezelő, Aranykalászos gazda, Munkavédelmi előadó.

Sárkány Réka kiemelte, hogy az intézmény működése a partnerségre épül. A Vizsgaközpont működése elképzelhetetlen a megrendelői nélkül, legyen szó egyéni jelentkezőről vagy képző intézmények, vállalatok által jelentkező csoportos vizsgaigényről. Mint kifejtette a Vizsgaközpont partnerséget és korrekt, hosszútávú kapcsolatot kínál az összes képző intézmény és vállalati szereplő számára. 

Vizsgaközpontunk a munkaerőpiaci és megrendelői igényekre reagálva folyamatosan bővíteni kívánja a vizsgáztatási területeit. Újabb és újabb szakmacsoportok tekintetében kíván a jövőben megjelenni kielégítve a hozzá érkező megrendelői igényeket. Célunk, hogy megrendelőinek számára egy tervezhető, kiszámítható, hosszútávú és folyamatos szolgáltatást tudjunk nyújtani

– mondta el Sárkány Réka, a PERFEKT Vizsgaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.