Pintér Tamás újrázna Dunaújvárosban

2023.11.15. 20:25
Pintér Tamás, Dunaújváros polgármestere szerdán bejelentette, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon a Rajta Újváros Egyesület színeiben újraindul a polgármesteri székért – derült ki az egyesületi közleményből.

2019-ben Pintér Tamás és ellenzéki koalíciós csapata elsöprő győzelmet aratott az önkormányzati választáson. A polgármesteri címet 56 százalékos támogatottsággal nyerte el, és az egyesület mind a 10 jelöltje egyéni győzelmet aratott a saját körzetében.

Az elmúlt 4 évben a várost vezető koalíció tagjai hatékonyan és sikeresen dolgoztak együtt Dunaújváros érdekében és az összetartás jegyében, közösen készülnek az újbóli megmérettetésre is – olvasható a közleményben.

Rajta Újváros Egyesület arról is ír, hogy a városvezetés a válságkezelés mellett az elmúlt években számos fejlesztést indított el a városban, amelyeknek az eredményei már ma is kézzelfoghatók a közlekedésben, útfejlesztésekben, felújításokban, a közvilágítás és a távhőszolgáltatás területén, az átláthatóságban, a szociális juttatások terén és a közösségi élet fejlesztésében. Ennek a városépítő munkának a folytatásához kéri Pintér Tamás polgármester a dunaújvárosiak további támogatását és bizalmát.