Brutálisan letarolták a Magyar Közút egyik munkagépét az M0-s autóúton

2023.11.16. 11:41
A Magyar Közút az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyen a brutális ütközés látszik. Az egyébként szír állampolgárságú férfi szinte fékezés nélkül, ittasan hajtott bele a járműbe. Ezt követően pedig kiszállt a járműből, és próbált mások autójába bekéredzkedni, végül a rendőrök fülelték le.

Egy eddig nem publikált, de nagyon komoly videót mutatott be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közösségi oldalán.

Mint írták, éjszaka kaszáltak az M0-s és az M31-es autóút csomópontjánál még korábban, amikor egy szír állampolgárságú férfi egy lengyel rendszámú terepjáróval szinte fékezés nélkül beleszállt a munkavégzést biztosító, jól kivilágított ütközésienergia-elnyelővel felszerelt teherautójukba.

Többször megpördült és végül az oldalán állt meg az autójával a sofőr, aki információik szerint ittas volt.

Ezt követően a felvételeken az látható, hogy az ütközés után kiszállt, és próbált bekéredzkedni az épp arra haladó autókba, de senki nem vette fel. Végül a rendőrök fülelték le, akik eljárást indítottak a férfival szemben. 

A közutasok arra kérik az autósokat, hogy nappal és éjszaka ne csak a munkaterületek mellett, hanem egyébként is óvatosan és kellő körültekintéssel vezessenek, hiszen számtalan olyan baleset történhet, amelyet egy kis odafigyeléssel meg lehetne előzni.