Felfüggesztették a fekvőbeteg-ellátást a balassagyarmati kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán

2023.11.24. 07:39
Elhúzódó betegség miatt szünetel a balassagyarmati kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás az akut ellátások tekintetében november 3. és december 31. között. Ezen időszakban a betegeket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.

Tóth Judit, a balassagyarmati kórház főigazgatója nemrégiben tájékoztatott az intézmény honlapján, hogy kórházi ellátásuk továbbra is nehézségekbe ütközik. Kiemelte azonban, hogy a szakrendelői ellátást, a terhesgondozást intézményük továbbra is biztosítja, az egynapos beavatkozások zavartalanul folynak − írja a nool.hu.

Intézményünk mindent elkövet annak érdekében, hogy mielőbb visszaállíthassa a balassagyarmati kórházban a szülészet-nőgyógyászati ellátás folyamatosságát, addig kérjük szíves türelmüket! Amennyiben az ellátási rendben bármilyen további változás lép fel, azonnal tájékoztatjuk önöket

− közölte a főigazgató.

Arról is tájékoztatott, hogy betegeik halasztható beavatkozások esetén a szakrendeléseken kapnak tájékoztatást a betegfelvételről és az ellátás időpontjáról. Hangsúlyozta, a betegellátás terén a várakozási idő megnövekedhet, amiért az intézmény nevében is elnézést kért.