Sebestyén Balázs: Egy korszaknak vége, húsz évet dolgoztunk együtt

2023.11.28. 16:50
Sebestyén Balázs műsorvezető kedden egy Facebook-posztban reagált arra, hogy Herman Péter, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója és kreatív producere 25 év után távozik a csatornától.

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL szervezeti átalakítást hajt végre a saját gyártású műsorokért felelős területén. Ennek részeként az RTL kezdeményezésére Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatójának, kreatív producerének munkaviszonya a felek közös megegyezésével megszűnik.

A hírre Sebestyén Balázs műsorvezető is reagált a Facebook-oldalán. Mint írta, mérhetetlenül szomorú kollégája távozása miatt.

Egy korszaknak vége... mérhetetlenül szomorú vagyok… Sok minden miatt… Pont húsz évet dolgoztunk együtt! Terepen, stúdióban, külföldön, távol mindentől. Voltak ugyan nézeteltéréseink, vitáink, de az mindig valahogy előrébb vitt… Szakmánk egyik legjobbja vagy, remélem, hamar megtalálod az új kihívásokat. Drukkolok nagyon… Köszi mindent, Pier…

– olvasható a bejegyzésben.

Herman Péter 25 éven keresztül vett részt az RTL műsorainak gyártásában. A Mónika Show-val kezdődően – a Barátok közt és a hírműsorok kivételével – az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.