„Ho-ho-ho-hó!” – itt van Orbán Viktor Mikulás-napi bejelentkezése

2023.12.04. 09:37
Orbán Viktort a TikTok-csatornáján kérdezhette néhány ember a karácsonyról. Ebből kiderült, hogy mi a kedvenc karácsonyi dala a miniszterelnöknek. Illetve azt is megtudhattuk, hogy Mikulásnak is profi a kormányfő.

Az első kérdés arról szól, hogy a miniszterelnök mikor jött rá, hogy nem létezik a Mikulás. Erre azonban meglepő válasszal rukkolt elő Orbán Viktor: ugyanis szerinte a Mikulás létezik. 

De azt is megtudhattuk, hogy egykor „hivatásos, fizetett, profi mikulás” volt: gimnazista korában székesfehérváron, a Skála áruháznál teljesített szolgálatot.

Kiderült az is, hogy hat unokája mellett szó sincs arról, hogy megmaradna akár egy csokimikulás is.

Ezt követően megkérdezték, mikor kezdenek el dekorálni a kormányfőék. Orbán Viktor elmondta, hogy „az a lányok feladata”, két lánya látogatja meg a családot szenteste, és ők fogják feldíszíteni a házat.

@viktor_a_tiktokon Advent első vasárnapja: a skálás Mikulás vallomása #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #advent ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

Sőt, azt is megtudhattuk, hogy Cseh Tamás karácsonyi dalokat szoktak karácsonykor hallgatni. A kedvenc dala pedig a  Fel nagy örömre című. A kedvence pedig karácsonykor, amikor meggyújtják a gyertyákat, majd felolvasnak a Bibliából és mindenki boldog.