Így lehet akár két nap alatt leküzdeni a Covidot

2023.12.19. 06:19
Medgyesi János háziorvos a TikTok-oldalán osztotta meg, hogy hétfőn elkapta a Covidot. Kedden csinálta meg első tesztjét, ami pozitív lett, majd amikor csütörtökön újra mintát vett, az már negatív eredményt mutatott. Videójában arról is beszélt, minek köszönheti rapid sebességű gyógyulását.

Az orvos kiemelte, akkor érzett lényeges javulást mind saját magán, mind még a járvány tombolásának idején betegein, ha valóban pihentek a betegség alatt. Valódi pihenésnek véleménye szerint nem nevezhető, ha ugyan ágyban fekszünk, de közben folyamatosan járatjuk valamin az agyunkat, vagy megállás nélkül valamelyik okoskütyünkön lógunk.

Pihenésnek minősítette a megfelelő táplálkozást, különös tekintettel a kevés szénhidrátfogyasztásra, a megfelelő folyadékbevitelt, és mindemellett alkalmazzuk az orvosaink által felírt gyógyszereket. 

Medgyesi János úgy fogalmazott,

azoknál, akik mindezt betartották, a gyógyulási sebességi ráta jóval magasabb és biztonságosabb, mint azoknál, akik nem tudtak mértéket tartani.

Az orvos javaslata tehát: a puritán életmód, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy sem testünket, sem lelkünket nem terheljük felesleges ingerekkel. Testünkbe nem viszünk irritáló, nehéz ételeket, lelkünket pedig nem izgatjuk fel filmekkel, vagy az érzelmek hullámzásával.

@medfood_diet #megküzdés #covid #covid teszt #fyp #orvos #medfood #gyógyulás #vírus #életmódváltás ♬ eredeti hang - Dr. Medgyesi János