Stohl Andrással, Ördög Nórával, a Hooligans-szel és a Neoton Famíliával ünnepel a Mészáros Csoport

2023.12.19. 18:27
A Mészáros Csoport karácsonyi gáláján a TV2 két műsorvezetője lesz a házigazda, s az est keretein belül rendkívül értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak a szerencsések a tombolahúzáson.

December 20-án tartja a Mészáros Csoport a karácsonyi gáláját, amelyen – a honlapjuk szerint –

Az est házigazdái Stohl András és Ördög Nóra lesznek. 

A gálát Mészáros Lőrinc beszédével nyitják meg délután fél ötkor, amely – ha minden a tervek szerint halad – fél órán át tart majd.

A fellépők között ott lesz a Hooligans zenekar, a Neoton Família, valamint az Akusztik Duó, de meglepetéselőadóval is készülnek a szervezők. A késő esti órákban egy DJ fogja a dolgozóknak a talpalávalót keverni.

Az eseményt a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontban rendezik meg, és transzferjáratokkal segítik a résztvevők gála utáni hazautazását.

A koncertek és a sztárparádé után az este fénypontja a tombolahúzás lesz. „A Mészáros Csoport Karácsonyi Gáláján tombolajáték kerül megrendezésre. A Gálán résztvevők érkezési sorrendben, egyedi sorszámmal ellátott karszalagot kapnak” – olvasható a honlapon, ahol azt is megtekinthetik, miket nyerhetnek. 

például két autót is kisorsolnak a szerencsések között.

De lehet nyerni majd robot- és állóporszívót, televíziót, hangprojektort, asztali grillt, kávéfőzőt, hűtőszekrényt és egyéb nagy értékű ajándékokat.

Távozáskor azonban senkit nem enged el üres kézzel a Mészáros Csoport, mivel mindenki számára köszönőajándékkal készülnek.