Toroczkai László a sűrű erdőben kutatott indiai vendégmunkások után

2024.01.11. 20:46
A Mi Hazánk Mozgalom elnöke felháborodott TikTok-videóban botránynak nevezte, hogy a Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások kaphatnak szállást.

„Sziasztok! Éppen akcióban vagyunk. Üldözzük ezt a nagy buszt, ami tele van tömve indiai vendégmunkásokkal” – kezdte videóját Toroczkai László, és valóban látszik, hogy egy buszt követ, személyautójából kamerázva a járművet, elmondása szerint a Bakony egyik sűrű erdőjében.

A Mi Hazánk elnöke a felvétel tanúsága szerint azt sérelmezte, hogy egy olyan parkban kapnak lakhatási lehetőséget az indiai vendégmunkások, amelyet a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolt meg – mint fogalmazott – „magyar adófizetők pénzéből, 350 millió forintból”.

A pártelnök arra is felhívta a figyelmet, hogy az alapítvány Bayer Zsolt nevéhez kötődik, aki  jelenleg is a kuratórium tagja, és korábban a kuratórium elnöke volt.

Így aztán nem csoda, ha a fideszes kormány sok szász millió forinttal támogatja folyamatosan az alapítványt, ami a tulajdonosa a Nagy-Magyarország Parknak, aminek az lenne a feladata, hogy Trianonnal, a magyar történelemmel megismertesse a magyar fiatalokat, a magyarokat a Kárpát-medencéből, és számukra itt akár szálláslehetőséget biztosítson

– vélekedett Toroczkai László.

Toroczkai László meg is kérdezett angolul egy indiai férfit arról, hogy a parkban lakik és hazánkban dolgozik-e, amire igenlő választ kapott. Egy másik, szintén indiai férfit jövőbeni terveiről faggatta, és arról, hogy vissza fog-e térni Indiába, vagy Magyarországon marad.

A válaszból kiderült, hogy 8–9 hónapja lakik hazánkban, ám mivel a vízuma két évig érvényes, akkor két hónapra haza kell térnie Indiába, de utána visszajön, tervei szerint 10 évre,

mert Magyarország jó hely.

A politikus hozzátette: ez a videó volt a Mi Hazánk Mozgalom a „Fidesz titkait leleplező sorozatának” legújabb része. 

Azt hiszem, ez a legdurvább az összes eddigi közül. Ez csak egy ízelítő volt erről az irgalmatlanul nagy botrányról

– zárta egyelőre mondandóját a TikTokonToroczkai László.

@toroczkai.laszlo 🚨 Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett! #vendégmunkás #india #fidesz #kormány #kormányváltás #trianon #bevándorlás #migráció #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ Epic Orchestra - Red Cat Blue