18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyolc év börtönt kapott az a férfi, aki targoncával akarta agyonnyomatni a takarítót

2024.02.02. 13:22
Döbbenetes emberölési kísérletet hajtott végre egy vele dolgozó takarítón egy dél-koreai férfi, ami miatt most 8 év börtönbüntetésre és Magyarországtól való 10 év eltiltásra ítélték.

A sokkoló eset még 2020-ban történt egy komáromi csarnok építési területén. A dél-koreai férfi volt a főnök az építkezésen, amikor is arra utasította az egyik takarítót, hogy másszon bele a szemetesfóliába, amire az nem volt hajlandó. 

Ezután erőszakkal beletuszkolta őt, és utasította az egyik targoncást, hogy nyomja a zsákot agyon. 

A targoncás nem tudta, hogy egy ember van a zsákban, ezért elkezdte a műveletet, de miután hatalmas kiabálást és jajveszékelést hallott ki abból, abbahagyta a zúzást. 

Ennek következtében a dél-koreai vezető kisegítette a takarítót a zsákból, a targoncás pedig azonnal hívta a mentőket. 

Az eset következtében a takarító deréktól lefelé lebénult. 

A Tatabányai Törvényszék ítéletét meghozta a förtelmes főnök ellen, aki azt állította, ő csak viccnek szánta az egészet, és nem is tudta, hogy a férfi benne van a zsákban.

Az elkövető Dél-Koreába szökött a kihallgatása után, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Várhatóan elfogatóparancsot adnak majd ki ellene. Az ügyész tudomásul vette a döntést, a terhelt védője fellebbezett – írja a 24.hu