Toroczkai László reagált a Momentum ellentüntetésére

2024.02.13. 14:33
Donáth Anna és Bedő Dávid közölte, Bicskén tartanak ellentüntetést a Momentum színeiben. Az esemény annak apropójából szervezik, hogy a Mi Hazánk „összemosta” a pedofíliát a homoszexualitással. Toroczkai László pártelnök az X-en reagált a hírre.

„Ismét megtámadott minket a Momentum” – kezdte bejegyzését Toroczkai László. A Mi Hazánk pártelnöke felháborítónak tartja a Momentum azon feltételezését, hogy a párt összemosta a pedofíliát a homoszexualitással.

Állítása szerint annyi történt, hogy tényszerűen megjegyezték: „egy homoszexuális pedofil zaklatta a rábízott gyermekeket a bicskei gyermekotthonban”. 

A Momentum megmozdulása a Mi Hazánk tüntetésére válasz, ugyanis Toroczkai pártja is kivonult, méghozzá „gyermekvédelem és a Fidesz képmutatásának hirdetése céljából”. Továbbá köszönetet mondott Donáth Annáék pártjának, hogy ismét felhívták a figyelmet arra a tényre, hogy a pedofilok között több a homoszexuális.

Rengeteg kutatás bizonyítja ezt, mások mellett ezt állapította meg a neves amerikai–kanadai szexológus, Ray Blanchard egy tanulmányában is, ahol leszögezte, hogy a gyerekekhez vonzódó férfiaknak 25-40 százaléka a fiúkat részesíti előnyben, 41,5 százalék pedig mindkét nemet molesztálta

– fogalmazott. Kiemelte, egy New York-i professzor szerint már az is normális, ha valaki egy nyolcévessel akar szexuális aktust létesíteni, és mozgalmak is vannak, amelyek ezeket a nézeteket igyekeznek népszerűsíteni. 

„A szemükbe mondjuk mindezt”

Toroczkai elmondta, a bicskei gyermekotthonban hosszú éveken át volt porondon a pedofília, és ezt a DK és a Momentum most öncélú politikai érdekből használná fel. 

Pontosan azoknak a sötét erőknek nyit utat, akik megrontják a gyermekeket. Jöhet tehát ellentüntetni a Momentum ma Bicskére, így legalább a szemükbe is el tudjuk mondani mindezt

– zárta bejegyzését.