Új vezérigazgatót neveztek ki az Antenna Hungária élére

2024.03.01. 13:15
Március 1-től Papp-Gerlei Gyöngyvért nevezték ki vezérigazgatónak az Antenna Hungária élére, aki korábban más pozícióban már dolgozott a társaságnál.

Március 1-től Papp-Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója. A szakember az elmúlt egy évben a vállalat operatív vezérigazgató-helyetteseként részt vett a társaság irányításában, és közvetlenül vezette az Antenna Hungária média divízióját.

Az új vezérigazgató kinevezését az indokolta, hogy a 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítását is átalakítják.

A korábbi vezérigazgató, Blénessy László a 4iG Nyrt. igazgatósági tagjaként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben.

Papp-Gerlei Gyöngyvér a magyar telekommunikációs és médiaipar egyik meghatározó alakja. Több mint 20 éves értékesítési és menedzsmenttapasztalattal rendelkezik, amelynek jelentős részét a telekommunikációs szektorban szerezte. 2022. április 20. óta az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Korábban fontos szerepet töltött be a szintén a 4iG Csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél, ahol megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott, valamint dolgozott a Canon Hungária Kft.-nél is, ahol a magyarországi értékesítési csapatot vezette.