Halálos baleset történt Monor és Gomba között

2024.03.10. 18:11
Halálos közúti baleset történt vasárnap délután Monor és Gomba között a Monor–Tápiószele összekötő úton, ahol egy személygépkocsi összeütközött egy teherautóval – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Ugyanezen a délutánon Békés és Békéscsaba között is halálos kimenetelű baleset történt.

A személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés jelenleg is folyamatban van. A 7-es kilométernél teljes útlezárást rendeltek el. Kerülni Monorierdő felé lehetséges.

Békés és Békéscsaba között a 470-es főúton szintén meghalt egy ember, miután egy személyautó letért az útról, majd egy fának ütközött – közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szombati Andrea tájékoztatása szerint az autót vezető, 43 éves békési férfi a helyszínen életét vesztette. Az útszakaszon már befejeződött a helyszínelés, így zavartalanul halad a forgalom – tette hozzá.

A mai napon korábban a 470-es főúton, Békéscsaba térségében is baleset történt. Itt két személygépkocsi ütközött össze; sérültekről nem tudni. A 18-as kilométernél a forgalom fél pályán halad – írja az Útinform.