Fekete-Győr András: Orbán Viktor hiába fenyeget minket börtönnel

2024.03.19. 19:36
Koncepciós eljárásról és lejárató kampányról ír a Momentum politikusa, ezzel reagálva a Civil Összefogás Fórum utóbbi napokban megjelent plakátjaira.

Megjelentek az önkormányzati választásokra időzítve Budapesten a Civil Összefogás Fórum (CÖF) új plakátjai, amelyeken ellenzéki politikusok láthatók. A szervezet előre bejelentette, hogy el fog indulni egy kampány.

A plakátokat a felirat alapján a CÖF cége, a Kövess Minket Kft. adja ki. A képen Fekete-Győr András, Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter látható.

„Lassan nem telik el úgy nap Magyarországon, hogy ne indítanának koncepciós eljárást vagy lejárató kampányt az ellenzék valamely tagja ellen” – írja Facebook-bejegyzésében Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselője.

Ezúttal plakátokon próbálják lejáratni Karácsony Gergelyt, Gyurcsány Ferencet, Márki-Zay Pétert és engem. Teszik mindezt annak az álcivil CÖF-nek a segítségével, amely a „Békemenet” mögött is áll, és amelynek sok száz milliós költéseit a Varga Judittal vacsorázgató Windisch László ÁSZ-elnök valamiért sosem találta szabálytalannak

– írja Fekete-Győr András.

A képviselő szomorúnak tartja, hogy 14 év után mindössze ennyi üzenete maradt a Fidesznek a magyar választópolgárok számára, és hogy egyetlen dolog érdekli őket: „végtelen mennyiségű közpénzt szórjanak el a politikai ellenfeleik lejáratására”.

„Innen is üzenem Orbán Viktornak: hiába fenyeget bennünket börtönnel, próbál lejáratni egyre gyermetegebb próbálkozásokkal, ez csak megerősít minket abban, hogy a jó úton járunk. Minket sem megfélemlíteni, sem elhallgattatni nem lehet” – zárta gondolatait Fekete-Győr András.

A plakátkampány körüli feszültség már hónapokkal ezelőtt elkezdődött, amikor a CÖF cége az ellenzéket – állítólag – háborúpártinak nevezte.