Pottyondy Edina: Nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről

2024.03.19. 18:59
Pottyondy Edina humorista és tartalomgyártó kedden kora délután posztolt az Instagram-oldalára az elmaradt YouTube-videójával és Magyar Péter közéleti fellépésével kapcsolatban.

Pottyondy Edina az Instagramon leírta, elnézést kér, hogy nem került ki a szokásos videója a YouTube-ra, ami eddig mindig kedden reggel 7 órára élesedett a platformon.

Mint írja, a videó szövege elkészült, de azt többször átírták, és hajnali kettőkor még azon gondolkoztak a kollégájával, hogy mit lenne helyes állítani a videóban.

Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán

– írja a tartalomgyártó.

Pottyondy Edina hozzáteszi, hogy „nem tud megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni”, miközben mint írja, undorító és elbizonytalanító az, hogy tizennégy éve a kormány minden valamennyire is népszerű ellenzéki szereplőre ráhúzza, hogy homoszexuális, nőverő, gyermekbántalmazó vagy amerikai ügynök.

Rohadj meg, Rogán Antal! Még azon se tudok vicceskedni, hogy mennyire nem értem, ami Magyar körül történik, mert időről időre úgy érzem, hogy értem

– fogalmaz Pottyondy Edina. A videó elmaradásával kapcsolatban leírja, hogy akkor szeretne újat gyártani, ha végre tudja, hogy mit gondol az egészről.

Megjegyezte, hogy addig is várja a csütörtököt, hogy Magyar Péter valóban olyan dokumentumokkal áll-e majd a nyilvánosság elé, amibe belebukik a kormány, vagy legalább távozik Rogán Antal.

Az Instagram-bejegyzéshez nem sokkal később Magyar Péter is hozzászólt. 

Hajrá, Edina! Segítek, sosem bántottam Juditot. Olaszos házasságban éltünk, és nem véletlenül váltunk el. Kb. ennyi. De az igaz, hogy Rogánéknak talán ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodni tudnak. És hát a propagandának több se kell

– írta Magyar Péter.