Érthetetlen manőver Hajdúszoboszlónál, kis híján frontális karambol lett belőle

2024.04.19. 09:59
Csupán két autó közlekedett az autóúton, amikor az egyik hirtelen sávot váltott. Az autó vezetője akkora sebességgel közlekedett, hogy a frontális ütközést csupán a szerencsének és a másik sofőr éberségének köszönhetően sikerült elkerülni.

Ritkán látható felvételt tett közzé a Budapesti Autósok portálja. Az alább megtekinthető videót az egyik olvasójuk fedélzeti kamerája készítette Hajdúszoboszló mellett.

A kamera felvételein jól látszik, amint egy fekete Suzuki nagyjából 90-100 kilométer per óra sebességgel ismeretlen okból áttért a fedélzeti kamerával rendelkező autó sávjába. A frontális balesetet csupán a vétlen sofőr lélekjelenlétének köszönhetően sikerült elkerülni.

90-100 kilométer per óra sebességgel sávot váltott, majd visszatért az útra. Szerencsére túléltük

– írta a kiváló reflexekkel rendelkező autós.

Legutóbb a Pest vármegyei Dány és Isaszeg között történt hasonló baleset, amikor ugyancsak sávot váltott az egyik vezető. A másik sofőrnek akkor ugyancsak sikerült elkerülnie a súlyos balesetet, de az ütközést nem sikerült teljesen elkerülni, az autók visszapillantói érték egymást. A férfinak cserbenhagyás miatt kell felelnie.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport