Orbán Viktor elmondta Karácsony Gergely igazi bűnét

D MTI20240427003
2024.04.27. 14:43
A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke. A miniszterelnök szerint a főpolgármester igazi bűne az, hogy rengeteg lehetőséget szalasztott el.

Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva, erről a miniszterelnök sajtófőnöke tájékoztatta az MTI-t.

Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni, és végül győzni fogunk – hangoztatta. Karácsony Gergely igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város – tette hozzá. Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

Korábban megírtuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Batthyány téren kampányolt Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjével.

A miniszterelnök akkor a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében.

Alexandra jól halad, néztem a számokat

– mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve.

A miniszterelnök az elmúlt napokban országjárásra indult, hétfőn Nemesgörzsönyben járt. Szentkirályi Alexandra az előző héten szerdán nyitotta a kampányát, a Fidesz kampánynyitóját pénteken tartották.

(Borítókép: Orbán Viktor budapesti kampánykörútján az V. kerületben 2024. április 27-én. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher / MTI)