2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Száguldó autók között rohangált több kisgyermekes család az M2-es autóúton

2024.05.24. 14:50
Gyermekük életét is kockáztatták azok a szülők, akik az M2-es autóúton rohantak át május elején. Csörög térségében a mákvirágszezon miatt lilában pompázott a táj, amit sokan szerettek volna megörökíteni. Az életveszélyes pillanatokat a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette.

A száguldó autók előtt rohant át több család az M2-es autóúton május 11-én és 12-én. Csörög térségében a mákvirágszezon miatt lilában pompázott a táj, amit sokan szerettek volna megörökíteni – derült ki a Magyar Közút Facebook-bejegyzéséből.

A társaság szerint a legszörnyűbb, hogy a szülők a kisgyermekük életét is kockáztatták, amikor átrohantak az úttesten egy szál mákvirágért vagy csak egy fotóért.

Mi ebben a baj? Sok minden, például hogy mi van, ha a gyerek a futásban elesik, és elütik? Arról nem is beszélve, hogy milyen viselkedésmintát adnak át így a szülők nekik

– hívta fel rá a figyelmet a Magyar Közút.

Hozzátették, az említett szakaszon annyira eldurvult a helyzet, hogy a rendőrséget kellett értesíteni. A járőrök több alkalommal is kimentek a helyszínre. A közlekedőket arra kérik, jól gondolják meg, hogy pár szál virágért vagy egy jó fotóért megéri-e az emberi életeket kockára tenni. 

Az életveszélyes pillanatokat a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette: