2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Életveszélyes állapotba került a salgótarjáni technikum munkatársa, kollégái mentették meg

2024.06.06. 08:53
Életveszélyes állapotba került egy munkavállaló, a kollégái kezdték meg az újraélesztést szerdán a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum egyik salgótarjáni szakképző intézményében. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Nagy erőkkel több mentőautó is érkezett a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (NVVSzC) Stromfeld Aurél Technikum épületéhez szerdán, írja a NOOL. Nem sokkal később az oktatási intézmény udvarán egy mentőhelikopter szállt le.

Bozó János, a technikum igazgatója a lapnak elmondta, hogy az egyik kollégájuk lett rosszul és esett össze eszméletlenül az intézményben. A tantestület tagjai azonnal megkezdték az újraélesztést.

Nem sokkal később két autóval kiérkeztek a mentők és folytatták az életmentést

– hangsúlyozta Bozó János, aki arra is rámutatott, hogy a beavatkozás szerencsére sikerrel járt. Hozzátette, hogy a mentőszolgálat munkatársai stabilizálták munkatársuk állapotát, majd a nyíregyházi kórházba szállították őt mentőhelikopterrel. 

Sebő Katalin, az OMSZ kommunikációs szervezője a lapnak megerősítette, hogy bajtársai a helyszínről sikeres újraélesztést követően egy 60 év körüli férfit szállítottak légi úton kórházba.