Súlyosan megégett egy nő arca, amikor felrobbant a jelzőlámpa a VI. kerületben

2024.06.21. 06:21
Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy nő, miután felrobbant mellette egy jelzőlámpa a VI. kerületben. A haja, a szemöldöke perzselődött meg. A rendőrség eljárást indított.

Felrobbant egy jelzőlámpa szerdán a főváros VI. kerületében, a detonációban egy nő kisebb, egy férfi nagyobb kiterjedésű égési sérüléseket szenvedett.

Az RTL Híradó elérte egyiküket, aki elmondta, hogy súlyosan megégett az arca. Mint mondta, a közeli áruházban vásárolt, amikor felszólították őket, hogy áramszünet miatt hagyják el az üzletet. Amikor kilépett a boltból, akkor történt a detonáció.

Húztam végig a kezemet az arcomon és olyan érzésem volt, mint hogyha a bőröm le akarna válni. Szerencsére később kiderült, hogy ez csak egy érzéki csalódás volt

– mondta el a sérült, Komócsin Laura. Amit érzékelt, az nem a bőre volt, hanem a hamu, ami a leégett szemöldöke, szempillája maradványa volt. Sokkos állapotba került, az arra járók azonnal segítettek neki, azóta is hálás ezért.

Azonnal hívták a férjét telefonon, aki perceken belül megérkezett, és közben hívták a mentőket is. A boltból kijött egy hölgy, aki hozott jeget, a közeli gyógyszertárból is kiszaladt egy patikus gyógyszerrel. 

A híradó kereste az EON-t is, azt közölték, hogy megkezdődött a területet ellátó középfeszültségű vezeték vizsgálata. Mindenben együttműködnek a hatóságokkal. A rendőrség is eljárást indított foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport