2024. július 2. 18:00
Románia 0
Hollandia 3
Fussballaréna München Nyolcaddöntő
2024. július 2. 21:00
Ausztria
Törökország

Elesett az M7-es, az M1-es és az M5-ös, több kilométeres a torlódás

2024.06.30. 16:13
Az M7-esen, Martonvásár térségében a külső sávot lezárták. A torlódás 4–5 kilométeres. Az M1-es autópályán, a lébényi szakaszon új terelést építenek ki. Hegyeshalom felé, a 130-as kilométernél a belső sáv zárva van. A torlódás már 6 kilométer. Az M5-ös autópálya budapesti bevezetőjét pedig baleset miatt lezárták.

Újabb baleset okoz fennakadást az M7-esen, Budapest felé a 32-es kilométernél, írja az Útinform. Martonvásár térségében a külső sávot lezárták. A forgalom a belső sávban halad, a torlódás 5 kilométeres. Előtte is van egy dugó, mert baleset történt az ellenkező, Letenye felé vezető oldalon. A 69-es kilométernél a baleset helyszínén megszűnt a forgalmi akadály, és már a torlódás is feloszlott. Azonban az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon jelentős torlódás tapasztalható, 5 kilométert meghaladó, pedig forgalmi akadályt ott nem képez semmi, csak a bámészkodók okoznak fennakadást.

Az M1-es autópályán, a lébényi szakaszon új terelést építenek ki. Hegyeshalom felé, a 130-as kilométernél a belső sáv zárva van. A torlódás már meghaladja a 6 kilométert. Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán baleset történt. A 186-os kilométernél, az M60-as csomópont előtt a belső sávot lezárták. 

Balesett miatt lezárták az M5-ös autópálya budapesti bevezetőjét is az Árpád utca magasságában – közölte a katasztrófavédelem. Mint írták, két személyautó és egy zöldséget szállító teherautó hajtott egymásba a sztráda fővárosba vezető oldalán. A helyszínre mentőt riasztottak, az útlezárás a közösségi közlekedést is érinti.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 kilométert. Korábban arról számoltunk be, hogy légi baleset történt, amikor két vitorlázó repülőgép ütközött össze Nagycserkesz közelében. A gép pilótái még a becsapódás előtt kiugrottak egy ejtőernyő segítségével, ennek köszönhetően súlyos sérüléseket nem szenvedtek. A szombat este történt balesetet a rendőrség büntetőeljárás keretén belül, szakértő bevonásával vizsgálja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport