Taxival és busszal ütközött egy diplomata-rendszámú autó a ferihegyi gyorsforgalmi úton

2024.07.16. 09:21
A repülőtérre tartó taxival és busszal ütközött egy diplomatarendszámmal ellátott fekete Lexus gépjármű kedd reggel a ferihegyi gyorsforgalmi úton. Az autó sofőrje és utasa is diplomáciai mentességgel kívánt élni a történtek után.

Budapesti Autósok közlése szerint egy diplomatarendszámmal ellátott fekete Lexus karambolozott a reptéri gyorsforgalmi úton kedd reggel.

A portál egyik olvasójától származó beszámoló szerint a fekete autó végig előzni próbált a reptérről befelé vezető gyorsforgalmi úton, azonban a kőhíd közepén már nem sikerült a manőverezés, és karambolozott a reptérre kifelé tartó taxissal.

A taxis gyorsan reagált, amikor észlelte, hogy a nő nem fog beférni, ezért beletaposott és a korlátra húzta a taxit. A Lexus így kisebb sérülést szenvedett a taxitól, azonban a 100E busz az előzés végrehajtása közben végigszántotta a fekete kocsi oldalát. A Budapesti Autósok azt írja, hogy a sofőr és utasa élni kívánt a diplomáciai mentességével, a kocsiból sem voltak hajlandóak kiszállni, így az ügy hosszas elhúzódása várható.

 A baleset nem járt személyi sérüléssel, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport