18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tettlegességig fajult a vita: megütötték Puzsér Róbertet egy Facebook-bejegyzés miatt

2024.07.20. 08:23
Megütötte Puzsér Róbert kritikust Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója pénteken. A publicista péntek éjszakai Facebook-posztjában azt írta „nem sikerült úgy megoldania a közöttük lévő problémát, hogy ne emeljen kezet Puzsérra”. Ábrahám az ügy miatt a leírása szerint rendőrségi kihallgatáson is volt.

Pénteken tettlegességig fajult Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert vitája – számolt be Facebook-oldalán a Pesti Srácok újságírója. 

Az ügy előzménye, hogy ők ketten hosszú idő óta üzengetnek egymásnak a nyilvánosság előtt. Vitájuk akkor mérgesedett el a leginkább, amikor Puzsér a Pesti Srácok főszerkesztőjével, Huth Gergellyel beszélgetve úgy fogalmazott, Ábrahám Róbert „megélhetése többet ér, mint a becsülete”. 

Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig toleráltam a drogos Puzsér hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült. Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni

– írta péntek esti bejegyzésében Ábrahám Róbert (miután kihallgatásról írt, úgy fest, hogy a verekedésről rendőrségi ügy is lett). 

„Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta. Aztán meg sikoltozott, mint valami riherongy, miközben a kis spanja elbújt egy kapu mögé és onnan kamerázott” – tette hozzá a Pesti Srácok újságírója. 

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem érti, hogy az, aki ahhoz is gyáva, hogy megvédje magát vagy visszaüssön, miért provokálja a végtelenségig azokat, akik hosszasan  újra és újra figyelmeztetik, hogy bizony vannak határok, amiket nem szabad átlépnie”.

Puzsér Róbert Ábrahám Róbertről: „Cigány származásúként akart bekerülni a hazai elitbe”

A verekedés közvetlen előzménye az volt, hogy Puzsér Róbert pénteken kora délután tett közzé közösségi oldalán egy terjedelmes írást arról, hogy mit gondol a publicistáról (kettejük üzengetése és előzménytörténete alapján feltételezhető, hogy a posztban leírtak nagy része fikció,  gúnyolódás).

Mint írta, „Rostás Tibor, aki a nyilvánosságban Ábrahám Róbert néven lett népszerű, az egyetlen általam ismert személy, aki a vezetéknevét nem magyarosította, hanem zsidósította”. „Cigány származásúként akart bekerülni a hazai kulturális elitbe, és úgy képzelte, hogy az bizonyára egy zsidó elit, ahová ószövetségi név felvételével vezet az út” – tette hozzá.

Majd elismerte, hogy „gyorsan viharossá vált közöttük a viszony” és leírása szerint volt, hogy Ábrahám a Spirit FM parkolójában várta „mondván, elkapja egy körre”. [...] Ezért a „magánszférája érdekében a nyilvánossághoz fordult, és kísérletet tett arra, hogy lezárják a viszonyukat”.

Ezután azt írta:  „Kérve kérlek, fejezd be a zaklatásomat. Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted. Belátom, hogy önző voltam, amikor nem figyeltem az érzéseidre, és annak ellenére használtalak hónapokon át, hogy tudtam, ez neked többet jelent. Nem akartam mást, csak a tested, míg te a teljes lényemet és az egész életemet akarod, de értsd meg, hogy senkitől nem várhatsz el mást, mint amit jószántából adni bír. Tudom, hogy megbántottalak, és őszintén sajnálom, de annyira jó volt veled a szex, hogy úgy álltam hozzá, ennyi jár nekem, és nem törődtem a te érzelmi igényeiddel, csak azon a ponton kaptam a fejemhez, amikor be akartál mutatni anyukádéknak – ekkor esett le, hogy te azt hiszed, ez egy párkapcsolat köztünk, de már késő volt, mert te teljesen bezsongtál, és elkezdtél a nyakamra járni, amiből bocs, de mostanra elegem lett.”

Bármilyen nehezemre esik a közös múltunk miatt, de nem tehetek mást: nyilvánosan felszólítalak, hogy ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül! Nehogy azt hidd, hogy nekem ez könnyű, de így lesz a legjobb. Azt kívánom, hogy találd meg a boldogságot, mert megérdemled. Gyönyörű lelked van, és hiszem, hogy valaki más egy nap boldoggá tesz majd. Vigyázz magadra, Mackó!

 – fogalmazott Puzsér Róbert a bejegyzés végén, amelyhez egy megszerkesztett, vélhetően nem eredeti fotót is posztolt arról, amint átöleli Ábrahám Róbertet. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport