Már öt kilométeres a torlódás az M7-esen, az összes nagy autópálya elesett

2024.07.27. 10:13
Az M7-esen a legrosszabb a helyzet, azonban az M0-son, az M1-en, az M5-ön és az M9-en is számíthatnak akadásokra az utakon közlekedők.

Az Útinform beszámolója szerint az M7-es autópályán Martonvásár mellett, a Letenye felé vezető oldalon baleset volt. Bár a 30-as kilométernél a karambolozó járművek már nem akadályozzák a forgalmat, a torlódás még mindig 5 kilométer hosszú.

Az M7-es mellett több autópálya és autóúton is késésre kell számítani. Az M0-s autóúton, a déli szektor M1-es autópálya felé vezető szakaszán az Anna-hegyi pihenőnél egy autószállító a szalagkorlátnak csapódott, rakománya pedig az ellenkező oldali bevezetőre borult. A forgalom egy sávon halad a 7-es kilométernél, míg az átellenes részen a belső sávot lezárták. Mindkét irányban 3 oldalas a torlódás.

Az M1-esen Mosonmagyaróvárnál, a Budapest felé vezető oldalon baleset történt. Bár forgalomkorlátozás már nincsen, a 154-es kilométernél még mindig lassan lehet haladni. Emellett Tatabánya mellett aszfaltozás miatt sávlezárás van érvényben.

Az M5-ös autópályán Inárcs mellett, a Röszke felé vezető úton egy műszaki hibás autó miatt akadozik a forgalom, a 31-es kilométernél szintén sávlezárásra kell számítani. A dugó az M0-s autóút csomópontjáig, majdnem 10 kilométeren át tart. Az Útinform javaslata alapján érdemes az 5-ös főutat használni.

Az M9-es autóúton, Szekszárd közelében két autó ütközött, a 3-as kilométernél félpályás a forgalom. Emellett a 3-as főút Miskolc és Szikszó közötti szakaszán egy álló kamion foglalja el a fél útpályát, a 7-es főúton a Székesfehérvárt elkerülő szakaszán több jármű ütközött a 81-es főút csomópontjánál. A Gárdony felé vezető oldalon a külső sávot zárták le.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport