Családja szerint rengeteg energiaitalt ivott a csongrádi fesztiválon meghalt fiatal

2024.08.06. 06:22
Minden előjel nélkül összeesett és meghalt egy fiatal a Körös-Toroki Napokon. A hozzátartozói értetlenül állnak a halála előtt. Úgy tudják, hogy semmilyen betegsége nem volt, így arra gyanakodnak, hogy a rendszeres energiaital-fogyasztás vezethetett a halálához.

Csongrádon, a Körös-Toroki Napokon összeesett és meghalt egy fiatal férfi. Egy szórakozóhelyen lett rosszul, de a segítségnyújtás ellenére sem tudták megmenteni az életét – írja az RTL.

A hírportál szerint vasárnap hajnalban egyik pillanatról a másikra minden előjel nélkül esett össze a 26 éves Dániel. A fiatalember testvérével és annak párjával, valamint két barátjukkal szórakozott, amikor a tragédia történt.

Dániel sógornője az RTL Híradónak elmondta, hogy a meghalt fiatalember sohasem ivott, aznap is józan volt, így értetlenül állnak halála előtt.

Igazából semmit nem tudunk. Szegény összeesett hirtelen és leállt a szíve. Kérdezték ugye, hogy esetleg valamilyen tudatmódosító szert fogyasztott-e, de nem. Egyáltalán soha nem drogozott, vagy akármi ilyesmi. Akkor este is, amikor lent voltunk, egyáltalán nem volt részeg, és nem sok alkoholt fogyasztott

– nyilatkozott megtörten Balog Vanessza.

Hozzátartozói nem tudnak róla, hogy bármilyen betegsége lett volna. Úgy gondolják, hogy inkább a rendszeres energiaital-fogyasztás vezethetett a szívleálláshoz.

Hogy pontosan mennyit ivott, azt nem tudom, de egyébként igen sűrűn fogyasztott energiaitalt meg kólát

– mesélte sógornője.

A szemtanúk elmondása alapján 50 méterre a pult előtt esett össze a 26 éves áldozat, akit a mentősök nem tudtak megmenteni, sem légzése, sem keringése nem volt a férfinak. A rendőrség ezután lezárta a területet, és a bulit beszüntették. A haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban vizsgálják.