Önnek is van kutyája? Vegyen részt ebben a kutatásban

2024.08.07. 17:10
Az Én Kutyám magazin a szeptemberben megrendezésre kerülő DOGZ Fesztivál és Konferencia apropóján egy országos felmérést indított, melyben a kutyások, kutyagazdik kutyatartási szokásaira és kutyaválasztási szempontjaira kíváncsi. A kérdőív kitöltésével értékes nyeremények is bezsebelhetőek.

Az Én Kutyám magazin átfogó felmérést készít a hazai kutyások körében, érintve a kutyatartás valamennyi lényeges aspektusát, mivel fontos tudniuk, hogy miként vélekednek olvasóink egy-egy kutyákat érintő kérdésről. Mint írják, lényeges, hogy a hazai gazdik mennyire tudatosak kedvencük ápolását, nevelését, etetését illetően, illetve hogy milyen szempontok szerint választanak maguk mellé fajtát, majd miként alakítják a már közös hétköznapokat szőrös társukkal.

A kérdőívet kitöltők válaszaikkal nem csak abban segítenek, hogy hitelesen kirajzolódjon a magyar kutyatartó képe,

de a Magyar Kutyás kérdéssor megválaszolásával értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak. 

A válaszokkal a kutya-ember kapcsolat alakulása is jobban megismerhető, egy eb érkezése ugyanis az élet minden területén nagy változásokat hoz, beleértve a szabadidő alakulását is.

A kérdőív Az Én Kutyám magazin weboldalán, ide kattintva tölthető ki, mindössze 5-10 percet vesz igénybe. Azon válaszadók között, akik hozzájárulnak e-mail-címük tárolásához, az alábbi nyereményeket sorsolják ki:

  • 3 darab páros DOGZ Fesztivál Színpad-belépő,
  • 2 darab páros DOGZ Konferencia-belépő,
  • 3 darab April & June póráz,
  • 2 darab 10 kilogrammos száraz kutyatáp.

A kitöltés határideje augusztus 25-e, a sorsolást szeptember 2-án tartják, a kérdőív eredményét pedig a szeptember 7-i DOGZ Fesztivál és Konferencián, az ország legnagyobb idei kutyás eseményén fogják prezentálni. A későbbiekben cikk formájában is beszámolnak arról, milyen válaszok születtek. 

Társkiadványunk, Az Én Kutyám magazin által rendezett DOGZ Fesztivál és Konferencia három helyszínnel, kutyás szakemberekkel és közel 20 kutyás programmal vár minden érdeklődőt és kutyatartót szeptember 7-én. Látványos bemutatók, ingyenes állatorvosi tanácsadás, szakmai előadások – mindez egy hatalmas városligeti fesztivál keretében. Ha érdekli a rendezvény, ide kattintva megtekintheti a programot.