Kezd beállni az M7-es a Balaton felé, egyre telítettebbek a sávok

2024.08.23. 17:54
Törökbálint és Érd között telített az M7-es autópálya a Letenye felé vezető oldalon. Az M3-as autópályán sem jobb a helyzet, ott a 104-es és 108-as kilométer között aszfaltozzák a Vásárosnamény felé vezető utat. A munkaterület mögött a torlódás majdnem 5 kilométer hosszú.

Erős a forgalom az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon Törökbálint és Érd között, ahol telített sávon autózhatnak az arra közlekedők – írja az Útinform.

Az M3-as autópályán terelést építettek ki az M25-ös autóút csomópontjánál. A 104-es és a 108-as kilométer között a Vásárosnamény felé vezető oldalt aszfaltozzák, ezért az arra tartókat az ellenkező oldal belső sávjába terelik, a főváros felé a külső és a leállósáv járható. A munkavégzés mögött a torlódás csaknem 5 kilométeres.

A 49-es főúton, Jármi térségében, egy furgon és egy személygépkocsi ütközött össze. A 10-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a Jármi felé terelik.

A 441-es főúton, Kecskemét belterületén, egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze. A 30-as kilométernél a fél útpályát lezárták.

Hegyeshalomról 19 órakor 3 darab túlméretes és túlsúlyos járműszerelvény indul, majd végighalad az M1-es autópálya – M0-s autóút déli szektor – M5-ös autópálya – M43-as autópálya útvonalon. A járműveket sárga villogóval felszerelt kocsikkal kísérik, és alkalmanként a forgalmat is leállíthatják.

A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es kilométernél levő Szent István Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Győrben, ünnepi, zenés rendezvényt tartanak, emiatt az 1-es főutat a 125-ös és a 126-os kilométer között vasárnap reggel 9 óráig lezárták. A forgalmat mellékutakra terelik.