Az egyik képviselő barátnőjével kötött milliós szerződést a KDNP frakciója

2024.09.10. 21:43
Saját képviselője barátnőjével köthetett szerződést a KDNP parlamenti frakciója egy nemrég megjelent cikk szerint. Az összeg több mint 10 millió forint, és hosszú évek óta tartó kapcsolat áll az ügylet sikerre vitele mögött.

Jogi tanácsadás címén kötött szerződést Hargitai János parlamenti képviselő barátnőjével, G. Kingával a KDNP frakciója 12 millió forint értékben – írja a Gulyáságyú Média.

A portál cikkében azt állítja, hogy a KDNP országgyűlési képviselője 2015 óta él együtt G. Kingával. Hargitai János ugyanakkor papíron még mindig házas, a képviselő erre úgy reagált, hogy a feleségével mintegy harminc év után, 2011-ben különváltak, házassági szerződésüket azonban nem bontották fel.

A politikus 2015 óta alkot egy párt a korábban mohácsi kormányablak-vezetőként dolgozó G. Kingával, akire a társaként hivatkozik. A Gulyáságyú Média azt állítja, a párról munkakapcsolatok révén már 2015 előtt is felbukkantak közös fényképek az interneten.

Hargitai János egy darabig a képviselői megbízatása mellett a Baranya Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott volt, és ide tartozott a mohácsi kormányablak is.

A cikk szerint G. Kinga 2017 óta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságon dolgozik alezredesként.