Meghalt egy 14 éves fiú, miután leugrott egy kormányablak tetejéről

2024.09.13. 09:52
Csütörtökön leugrott egy fiú a nagyhalászi kormányablak épületének tetejéről. A fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Nagyhalászon a kormányablak épületének tetejéről ugrott le csütörtökön egy 14 éves fiú, aki az esés következtében életét vesztette – írja a 24.hu. A történteket a város jegyzője is megerősítette, aki hozzátette, hogy az épület előtt találták meg a fiú holttestét.

A lap kereste az Országos Mentőszolgálatot, akik az illetékes hatóságokhoz irányították őket. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lap kérdésére közölte, hogy a történtekkel kapcsolatban nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a rendőrség rendkívüli halálesetként vizsgálja az esetet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.