Megvan a karácsonyi vásár időpontja

2024.10.17. 07:19
A Vörösmarty Classic Xmas kedden a közösségi médiában jelentette be, hogy 2024-ben is megrendezésre kerül a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren. Az esemény november 15-én veszi kezdetét és egészen december 31-ig látogatható.

„Idén sem maradhat el az adventi vásár a budapesti Vörösmarty téren! Sok-sok program, megannyi finomság és számtalan meglepetés vár Benneteket 2024. november 15-től!” – közölte a Vörösmarty Classix Xmas a Facebook-oldalán.

Azt is leírták, hogy hamarosan további részleteket közölnek majd az eseményről, melynek mottója: Klasszikus, új köntösben.

A Vörösmarty Téri Karácsonyi Vásár már több mint két évtizede kerül megrendezésre az V. kerületben. Népszerűsége évről évre nő, több százezer látogató teszi a főváros legnagyobb adventi vásárává, ünnepi hangulattal, különleges portékákkal és ínycsiklandó kulináris élményekkel.

A Pénzcentrum összegyűjtötte, hogy az európai nagyvárosokban mikor nyitnak és meddig látogathatóak a karácsonyi vásárok. Legkorábban a bécsi vásár nyit, ide már november 11-től ellátogathatunk. Az egyik legutolsóként a prágai vásár kezdődik majd, ugyanakkor ez látogatható a legtovább, a cseh fővárosban ugyanis egészen január 6-ig nyitva tart majd a karácsonyi vásár.