Javítási munkálatok miatt két héten át forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton

2024.10.19. 08:45
A következő két hétben még indulás előtt érdemes tájékozódniuk az autósoknak, ugyanis az M0-s autóút több szakaszán karbantartási és javítási munkálatok miatt garanciális burkolatjavítást és dilatációs javítási munkálatokat végeznek. Az M0-s M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc (Hárosi Duna-) hídon sávzárás várható.

Garanciális burkolatjavítás, illetve dilatációs javítási munkálatok miatt a következő mintegy két hétben sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc (Hárosi Duna-) hídon.

A munkálatokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. Tekintettel az út jelentős forgalmára, időszakosan hosszabb menetidővel számolhatnak majd az arra közlekedők.

Az M0-s autóút több szakaszán is zajlanak további karbantartási és javítási munkálatok, az ezekhez kapcsolódó korlátozásokról és forgalmi helyzetről ide kattintva érhetnek el az érdeklődők aktuális, folyamatosan frissülő információkat.

Az autósoknak érdemes a fentiek miatt, főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban, még indulás előtt tájékozódniuk az aktuális közlekedési helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon. De érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – áll a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.