Olivér
4 °C
8 °C

Kátyúkról készült képekkel üldözné Demszkyt a Fidesz

MTI
2004.07.01. 14:20
Aki Budapesten kátyút észlel, küldje el az arról készített fotót Demszky Gábor e-mail címére, intézett felhívást a fővárosi polgárokhoz Wintermantel Zsolt, a Fővárosi Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön. Elmondása szerint a fővárosban közlekedők gyakran szembesülhetnek vele, hogy nem teljesült a főpolgármester választási kampányígérete, mely szerint júliusig minden úthibát kijavítanak. "Figyelmeztetni szeretnénk a főpolgármester urat arra, hogy az ígéret és az adott szó nagyon fontos dolog" - mondta az ellenzéki politikus a XIII. kerületi Vágány utcában, egy kátyú szomszédságában tartott sajtótájékoztatóján. Közölte, ideje lenne, hogy a főpolgármester ne a tornádókkal, ne a budapestiek riogatásával foglalkozzon, mint választási kampánya során, hanem azzal, ami a feladata.

A Fidesz-frakció felszólítja a BKV vezetését is, hogy csatlakozzanak az akcióhoz, mivel a tömegközlekedési járművekben is komoly kárt okozhatnak az úthibák. Schneller Domonkos, a Fidelitas budapesti alelnöke szerint az embereknek elegük van az ígérgetésekből, s végre normális útviszonyok mellett szeretnének közlekedni. Mint mondta, felszólítanak "minden jó érzésű budapesti polgárt", akit zavarnak a kátyúk, hogy a legközelebbit fényképezzék le és küldjék el a főpolgármester e-mail címére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?